Keresés
Ön itt van: Hírek

A jövő neve AGV

Az automatizált irányított járművek (AGV-k) piaca virágzik. A Research and Markets tanulmánya szerint az AGV-k globális piaca 2026-ra 10,8 %-tal 3,64 milliárd USD-re nő. Az alkalmazási területek változatosak, de mutatjuk az AGV-k 3 leggyorsabban növekvő piacát:

Logisztika, orvosi ipar, szállítás

Ajtóautomatizálási megoldások

A Parvalux by maxon az automatikus ajtó- és kapunyitó rendszerek gyártóinak érdekes motorválasztékot kínál. Akár automata tolóajtókra, kapunyitó rendszerekre vagy elektromos garázskapukra van szüksége, termékeinket gyorsan az Ön igényeihez tudjuk igazítani, vagy teljesen egyedi hajtásrendszert tudunk kifejleszteni.

A maxon új termékei az SPS-en  –
november 2023

  • IDX 56 ipari motorok szögletes sebességváltókkal és abszolút kódolókkal kombinálva
  • ESCON2 modul 60/30, a következő generációs szervovezérlő
  • Sterilizálható, nagy nyomatékú GPX HP sebességváltók
  • Az EC ház nélküli DT motorok új generációja
  • A TSX RIO optikai kódoló a maximális pozícionálási pontossághoz

Űrhajózási alkalmazások

A maxon meghajtórendszerek számos kutatási küldetés részesei voltak a Marson, a Holdon vagy az űr mélyén. Termékeink újra és újra megtalálhatók műholdakban, űrszondákban, az ISS-en vagy űrlaboratóriumokban. Legújabb katalógusunkban az űrben való igényes alkalmazásokhoz készült, rendkívül megbízható megoldásokból mutatunk be válogatást.

Bővebben

maxon Keynote 2023

Három izgalmas és innovatív témával foglalkozunk, amelyek bizonyítják nagy pontosságú hajtásaink sokoldalúságát.Az autóipar, a laboratóriumi automatizálás és a robotika mind olyan területek, amelyeken a maxon döntő szerepet játszik.
Hozzájárulás-kezelési platform a Real Cookie Banner által